Stichting Present Delft

• Geplaatste vacatures 2
  • Weergave 39

Bedrijfsomschrijving

Present wil een brug slaan tussen mensen die hulp willen geven en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.
We organiseren zowel praktische als sociale vrijwilligersprojecten. De vrijwilligers bepalen zelf wat ze willen doen en wanneer. We werken altijd in groepsverband en doen eenmalige projecten.

Voorbeelden hiervan zijn: klussen bij een alleenstaande jonge moeder, een tuintje opknappen bij mensen die dat echt zelf niet meer kunnen, helpen bij een verhuizing of een wandeling maken met ouderen.

De geboden hulp komt altijd op de juiste plek terecht doordat de projecten georganiseerd worden in samenwerking met maatschappelijke organisaties.

Onze visie is om een maatschappelijke beweging op gang te brengen waardoor het steeds meer vanzelfsprekend wordt om elkaar te helpen.

Actieve vacatures van Stichting Present Delft